Midtvendsyssel Avis

Menu

  • Forside
  • Ugens avis
  • Lydavis
  • Dødsannoncer
  • Nyheder
    • Agersted
    • Asaa
    • Brønderslev
    • Dorf
    • Dronninglund
    • Hellevad
    • Hjallerup
    • Klokkerholm
    • Voer
    • Ørum
    • Nordjylland
    • Vendsyssel
    • Politirapport
  • Kalender
  • Info
  • Distribution
  • Tryksager
    • Vi tilbyder os med…
    • Alm. tryksager
    • Farveprint/-kopi
    • Storformatprint og skilte
    • Skal du holde fest?
    • Merchandise med dit logo
    • Hjemmesider

logo

Midtvendsyssel Avis

  • Forside
  • Ugens avis
  • Lydavis
  • Dødsannoncer
  • Nyheder
    • Agersted
    • Asaa
    • Brønderslev
    • Dorf
    • Dronninglund
    • Hellevad
    • Hjallerup
    • Klokkerholm
    • Voer
    • Ørum
    • Nordjylland
    • Vendsyssel
    • Politirapport
  • Kalender
  • Info
  • Distribution
  • Tryksager
    • Vi tilbyder os med…
    • Alm. tryksager
    • Farveprint/-kopi
    • Storformatprint og skilte
    • Skal du holde fest?
    • Merchandise med dit logo
    • Hjemmesider
Dronninglund
Home›Dronninglund›Madkursus med Karin Brinks Melbye i Dronninglund

Madkursus med Karin Brinks Melbye i Dronninglund

By admin
23. september 2024
502
0
Share:

Helt nyt MAD-KURSUS i Dronninglund med Karin Brinks Melbye!

Du kan nå at være med på onsdag!
Karin spørger helt enkelt os alle: Løber du tør for inspiration og laver de samme retter igen og igen?

Nja, siger vi så, for vi ved det jo godt – det kan være lidt svært at tænke nyt i hverdagen. Så Karin byder ind med et kort kursus, hvor vi lærer at lave mad med sæsonens allerbedste råvarer. Ved at følge sæsonens udvalg varieres maden automatisk gennem året, og du får masser af velsmag, friskhed og sprødhed foræret!

Emnet for efterårets korte kursus er: Lær at lave mad med sæsonens allerbedste råvarer
På dette kursus tages der udgangspunkt i årstidens råvarer, primært grøntsager, men det kan også være frugt, krydderurter, svampe m.m. Du lærer at udnytte hele råvaren og opnå stor velsmag med mindst muligt arbejde.

Kurset er ikke et vegetarkursus, men frugt og grønt spiller hovedrollerne, hvad enten vi laver en suppe, en fond, en hovedret eller sylter. Omdrejningspunktet er hverdagsmad, og alle kan være med uanset niveau.

Smagsuniverset vil være bredt, og med krydderurter og krydderier trækker vi på inspiration fra hele verden. Det kunne f.eks. være en italiensk pastaret, en dansk frikassé eller en gryderet med inspiration fra Thailand eller Indien.

Hvis muligt, vil Karin medbringe frugt eller grønt fra egen have. På den måde opleves og smages råvarerne, når de er allermest friske.

Karin har fokus på både den lækre mad og at dyrke den!
Karin Brinks Melbye har haft køkkenhave i 20 år og har siden 2012 delt erfaring og formidlet opskrifter med fokus på ‘Fra jord til bord’. Karin avler også økologisk lammekød, og deltog i Masterchef 2023 (blev nr. 6 ud af 50).

Men det med Masterchef er ikke i fokus på kurset! Karins fokus er altid stor velsmag, uden det skal være svært. En ret må gerne tage tid, f.eks. i ovn eller gryde, men skal aldrig være svær at udføre, og Karin vægter økologi og dyrevelfærd højt, hvor enhver råvare udnyttes bedst, så mindst muligt går til spilde.

Du kan nå at være med!
Kurset starter på onsdag 25/9, så snup de sidste pladser nu! Find det hos FOF Vendsyssel.

Læs hele ugens avis:
https://midtvendsysselavis.prenly.com

0
Shares
  • 0
  • +
  • 0
FORENINGER DER ER HJEMMEHØRENDE I MIDTVENDSYSSEL
FOF bannerannonce
Små annoncer3
Små annoncer7
Små annoncer4
Hjallerup Optik - Til hjemmeside
Store annoncer6
Store annoncer5
Hjemmeside
Web
Hjemmesideannonce
Små annoncer
Små annoncer2
Hjemmeside - Høst tilbydes
Store annoncer4
Store annoncer3
Store annoncer2
Store annoncer
ØMCC-1

Følg os på Facebook

  • Facebook

Midtvendsyssel Avis

Industrivej 12
9750 Østervrå
Tlf. 98 28 11 99
E-mail: mvavis@mvavis.dk

Annoncebetalt indhold

© Copyright Midtvendsyssel Avis