En satellitgruppe af Hjallerup Bibelcamping hyggede sig på Asaa Camping

camping.jpg
03-08-2020

En hel gade på Asaa Camping var i uge 31 lejet ud til en satellitgruppe af Hjallerup Bibelcamping. 18 voksne alene-forældre, næsten lige mange kvinder og mænd, med 20 børn i alderen fra 2-19 år nød fællesskabet på campingpladsen, hvor de på midten af gaden havde opstillet et fælles telt, så de kunne mødes og spise samme. En frivillig voksen havde tilbudt at lave maden hver aften til deltagerne. Her var også opstillet et fjernsyn, så de kunne se og høre bibeltimer og aftengudstjenester, som dagligt blev streamet fra Ceres Arenaen i Aarhus.
For børnene var der forskellig underholdning, som de voksne stod for. På Asaa Camping er der en stor legeplads og en swimmingpool, så der var rigeligt af muligheder for at få tiden til at gå.
”Desværre har vejret været så dårligt, som det næsten kan blive, med både kulde, regn og storm og meget lidt solskin. Sommertøjet er næsten ikke brugt, men det varme tøj er kommet i brug. Vi har været ude at bade og været på Asaa strand et par gange, men ellers opholder vi os på pladsen. Vi har arrangeret nogle seminarer med emner som: Hvordan hjælper jeg mine børn i systemet, og Livet som alene-forælder med diagnosebørn. Vi får mange gode samtaler med hinanden om daglige problemer. I løbet af året mødes vores gruppe forskellige steder i landet. Vi har et rigtig godt netværk, som er af stor betydning for den enkelte,” fortæller lejransvarlig Karina Uno og fortsætter:
”Vi er meget taknemlige for Asaa Campings  store hjælpsomhed i planlægningen af ugen . De fik lavet en gade til os og plads til et samlingstelt midt i gaden. Det har betydet rigtig meget for fællesskabet. Samlingsteltet kom Hjallerup Teltudlejning med, et telt, som Hjallerup Bibelcamping har sponseret.”
Børnene på satellitcampingen lavede normalt lidt underholdning til aftenmøderne, og torsdag aften var gruppen under ledelse af Lisbeth Nord i gang med at øve sange til gospelkids.
Næste år i 2021 skulle gruppen ifølge arrangørerne gerne vende tilbage til den normale deltagelse i Hjallerup Bibelcamping sammen med et par tusinde andre deltagere – en normal Bibelcamping på Markedspladsen i Hjallerup.

 

Ultimate Web