Vinterferien bød på to dages besøg af HopHans i Hjallerup Idrætscenter

hop1.jpg
  • hop1.jpg
  • hop.jpg
27-02-2023

Det er ikke første gang, at Hjallerup Håndbold har fået HopHans til at komme til Hjallerup Idrætscenter i vinterferien. Frivillige fra Håndboldklubben har på skift siddet vagt i de to dage, som HopHans havde opstillet de mange legeredskaber.
Osvald fra HopHans fortæller, at de har opstillet en stor rutsjebane med forhindringer, en bamsehoppeborg, Western House, gladiator duel og en flad hoppepude, så der var noget for både store og små.
På tilskuerrækkerne sad mange forældre og bedsteforældre og holdt øje med deres børn. De nød at se børnene muntre sig med de mange oppustelige legeredskaber.
”Vi er rigtig glade for, at så mange har benyttet sig af vores tilbud. Mere end  400 har besøgt vores Legeland i de to første dage af ferien. Vi kan nok mærke, at flere og flere flytter til Hjallerup. Der er mange småbørnsfamilier, som benytter sig af vores tilbud,” fortæller Jane Pedersen og Lisbeth Sørensen fra Håndboldafdelingen og fortsætter:
”Vi har en fremgang af håndboldspillere, men vi mangler frivillige til at hjælpe os i børneudvalgene fra U6 – U11 - især til stævnearrangementer. Skulle nogle forældre have lyst til at give en hånd med, så kontakt os i Håndboldudvalget.”

 

 

Ultimate Web