Vicca.dk – Dit Skoleunivers i Hjallerup Arkaden fylder fem år

vicca.jpg
29-05-2020

Vicca.dk startede tilbage i 2015 som webshop med lager i garagen på hjemmeadressen i Hjallerup. Ejer - Charlotte Thyrring Engsig - kunne dog efter kun to uger godt se, at pladsen hurtig blev for trang, og da der allerede havde været flere kunder på besøg i garagen, begyndte hun at se sig om efter egnede lokaler til en fysisk butik. I august 2015 blev lejekontrakten til Hjallerup Centret 8 underskrevet, og Vicca.dk var nu både webshop og fysisk butik.
Vokseværket fortsatte, og i november 2016 flyttede Vicca.dk i Hjallerup Arkaden og fik dermed dobbelt så meget plads. Seneste udvidelse er lige sket i marts 2020, hvor Vicca.dk har overtaget ekstra 100 kvm i Hjallerup Arkaden og kan derfor nu blandt andet tilbyde kunderne Danmarks største skoletaskebutik.
”Vi har hele tiden været utrolig glade for vores fysiske butik, da de snakke vi får med vores kunder i butikken, giver os en rigtig god fornemmelse for, hvilke spørgsmål vores kunder har i forhold til vores produkter. Derudover findes der ikke en bedre følelse, end når et barn går stolt og glad ud af butikken med den valgte skoletaske eller det helt rigtige hjælpemiddel.”
Butikken får besøg af kunder fra hele landet og håber, at de så også får kigget ind til de andre butikker i Hjallerup Centret. Det er primært det store udvalg i skoletasker/tilbehør og afdelingen med hjælpemidler, der trækker kunder langvejsfra til Hjallerup.
I løbet af årene er der også kommet rigtig mange institutioner og skoler til som kunder, og her er det viccadk’s brede sortiment indenfor Leg & Lær, pædagogiske spil/legetøj og hjælpemidlerne, der hitter.
”Vi har altid antennerne ude i forhold til at finde nye produkter til vores sortiment, hvor den røde tråd altid vil være produkter af høj kvalitet, der kan hjælpe med at gøre læring og skolegangen til en succes,” slutter Charlotte Thyrring Engsig og glæder sig til at fejre fødselsdagen med gode tilbud.

 

Ultimate Web