Vi mærkelige mennesker

vi_maerkelige_mennesker.jpg
05-09-2023

Tre friske musikanter fra Lønstrup kommer til Ørum Kirke og giver en koncert med gode historier og fortællinger om menneskers sjove og seværdige måde at være på.

 

ØRUM: Mennesker er forunderlige, og sommetider gør vi hver især sære og sjove ting, som ofte er ubevidst. Oplev en trio fra Lønstrup, der har samlet forskellige sange om disse emner, nemlig; hvor mærkelige, vi mennesker egentlig er. Om alle de sjove, skøre og underlige måder, vi viser os frem på. Koncerten handler om tro og tvivl, kærlighed og ægteskab, medgang og modgang, om Den tredje alders glæder og genvordigheder og EDB-trakasserier. Der er nok at grine af og undres over, når der bliver sagt et, men gjort det stik modsatte.

– Vi er mange uheldige helte, og vi bør først og fremmest grine af os selv, samt more os i fællesskab over alt det morsomme, vi oplever, fortæller Lars Jakobsen Trio.

Et særligt emne i koncerten er beretninger om livet ved den barske vestkyst, oppe i Lønstrup og omkring Rubjerg Knude. Og der skal blandt andet synges Glitrende hav, skrevet af Lønstrups kendte visesanger og historiefortæller Inger Lauritzen.

En trio, der spænder bredt
Trioen består af Lars Jakobsen på guitar, Kurt Nielsen klaver og Tony Henriksen på bas. Musikalsk har Lars Jakobsen igennem årene bevæget sig hjemmevant i både folkemusik, pop og rock og country. I Lars Jakobsen Trio blander han det hele sammen og lægger vægten på den gode melodi og de vedkommende tekster, som mange kan forstå og nikke genkendende til.

Lars Jakobsen Trio har primært spillet for nord- og midtjyderne i flere år, og i mange forskellige sammenhænge. De optræder fortrinsvis med Lars Jakobsens egne tekster og melodier, men også kendte sange, som publikum inviteres til at synge med på.

Der er lagt op til et par timer i gemytligt selskab med historier, koncert og fællessang. Alt sammen fremført med stor musikalitet og humor, der kombinerer det seriøse med det sjove. Koncerten finder sted torsdag den 14. september 2023 i Ørum Kirke, og der er gratis entré.

ν

Ultimate Web