Udsalget i Hjallerup er kommet godt fra start

udsalg.jpg
01-07-2019

Butikkerne i Hjallerup melder alle om en god start på udsalget den 26. juni. Med fint sommervejr og høje varmegrader bliver sommertøjet højaktuelt efter en kølig og regnfuld forsommer.

”Vi har haft travlt med at finde vores sandaler frem. Med sommervarmen får alle brug for noget lettere og mere åbent fodtøj. Sandalerne er populære, både de nedsatte, men også de sidste nye modeller. Vores udsalg tegner til at blive meget bedre end sidste år. Da var vi også lige startet butikken og manglede nogle af skomærkerne,” fortæller Sofie Madsen fra Sko Shoppen.

Hos Bodil O lyder budskabet samstemmende.
”Vi har haft meget travlt siden udsalget startede i onsdags. Det er især sommertøjet, der bliver solgt. Alle har brug for shorts, solbluser, badetøj og lette sommerkjoler. Vi er godt tilfredse med salget og fortsætter udsalget nogle uger endnu,” fortæller Lissy Johansen.

Hos Tøjeksperten Thomas, som først åbnede klokken 17 i onsdags, har der også været stor travlhed.

”Hos os er det også sommertøjet, der er i fokus. Vi sælger især shorts, skjorter med korte ærmer og naturligvis T-shirt. Vi har haft travlt, siden udsalget startede, og fortsætter udsalget i de kommende uger med gode prisnedsættelser på mange varer,” fortæller Thomas.

Hos Henrik Mølgaard - Limasport i Arkaden er der også gang i salget af sportstøj og sportssko.
”Vi har sat mange af vores varer ned med gode procenter, så kunderne virkelig kan mærke, at pengene rækker længere,” udtaler Henrik Mølgaard.
I lørdags var åbningstiden blevet udvidet til klokken 14.00, så alle kunne nå at få sommertøjet købt, inden ferien rigtig starter.

Ultimate Web