Turisme i hjertet af Vendsyssel

forside_turistbrochure.png
07-12-2020

Målet er mindst 12.000 brochurer, som skal distribueres. F.eks. har der gennem en årrække være en aftale med en sommerhusudlejer, om at de lægger brochuren i alle velkomstmapper i Hals. De har mere end 5000 udlejningsuger fra Hals-området i syd til Lyngså i nord. Det illustrerer meget godt, hvor stort et potentiale der er for at tilbyde turisterne i vores område en god oplevelse, og måske også lave en god forretning.
Det store arbejde med at redigere brochuren foregår i samarbejde med Basis Tryk i Dronninglund. Formand for Turistforeningen, Gitte Vall, Hjallerup, slår fast, at udgivelsen er helt afhængig af annoncører og sponsorater for at blive den slagkraftige markedsføring af Central- og Østvendsyssel, som man ønsker.
Hun opfordrer alle, der har noget at byde ind med - det være sig arrangementer, butikker, foreninger og lignende til at henvende sig til Basis Tryk eller Turistforeningen for at lave en aftale så hurtigt som muligt. Der er deadline ultimo januar. I kystbyerne og i hele baglandet er der unikke og utallige muligheder, som turisterne blot skal opdage og opleve.
Den nye Turistdestination Nord bliver en realitet i 2021, og det er meningen, de skal lede turismeindsatsen i Brønderslev, Frederikshavn, Læsø og Aalborg kommuner, men i Dronninglund Turistforening er holdningen, at der også er brug for lokale indsatser for ikke at drukne i de store sammenhænge, og for at gøre opmærksom på den perlerække af events, oplevelsesmuligheder og forretninger som ligger i Central- og Østvendsyssel.

 

Ultimate Web