Try Efterskole laver støttesang

sang.png
16-11-2020

Musiklærer Mads Torp fortæller:
- Try Efterskole er som de øvrige skoler i det nordlige Jylland ramt af restriktioner i denne tid.  Selv om alle elever her på skolen har særlige behov, klarer de udfordringerne rigtig flot. Nogle af skolens elever valgte at tage hjem i fredags for at blive hjemme til 3. december – hjemmeeleverne er godt i gang med nødundervisning. Kæmpe ros til dem for at holder fanen højt.
Da vi er et specialtilbud, kan hjemmeeleverne nu vende tilbage til skolen efter weekend, hvis de har en negativ coronatest. På skolen har vi lukket os lidt om os selv – eleverne bliver på skolen i fritiden og deltager i de tilbud, vi har. Vi har en lille butik på skolen, hvor eleverne kan købe det, de mangler som for eksempel vaskemiddel, tandpasta og slik med mere.
Vi har på musikholdet skrevet en sang for at vise vores støtte til alle, der er berørt af situationen. Eleverne har været med til alle faser af produktionen af sangen. Fra ide-udvikling og sangskrivningen til indspilningen og redigeringen. Ud over, at vi har arbejdet med sangskrivning og produktionen, har det også givet rigtig mange gode snakke om hele corona-situationen, holdninger og politik.

 

Ultimate Web