Tidligere tæppeforretning i Hjallerup er blevet omdannet til MC Mægleren/Hjallerup Dækcenter

mc-maegler.png
23-11-2020

Et nyt firma er kommet godt i gang i Hjallerup på Søndergade 70, hvor der tidligere var en Tæppeforretning. Den nye indehaver Carsten Svendsen fortæller, at han allerede har solgt over 100 motorcykler til priser fra cirka 10.000 kroner til over 300.000 kroner. Der kommer kunder fra hele landet.
”Vi har haft besøg af mange kunder fra Sjælland, som er imponeret over vores smukke og stilfulde indretning, vores gode service og vores fleksible åbningstider. Har kunden brug for at komme søndag eftermiddag, stiller vi gerne op,” fortæller Carsten Svendsen, som både har sin kone Louise og broderen Martin med i firmaet.
Udvalget af motorcykler spænder bredt. Som eksempel kan nævnes Kawasaki, Harley Davidson, Yamaha, Triumph og Honda.
”Vi har allerede en del sjove historier at fortælle. En søndag eftermiddag kom en 50-60 årig mand og købte en Honda ST 1300 til en pris på 100.000 kroner. Kunden faldt for motorcyklens knaldrøde farve. Vi havde kun haft den stående i tre dage. En anden historie kan fortælles om en ung dame, som var forelsket i en Harley. Efter en prøvetur var hun helt solgt. Det var en motorcykel til en pris på 125.000 kroner.
For tiden har vi omkring 50 motorcykler i kommission. Vi har endvidere dragter, både brugte og nye, ja, lidt af hvert  til motorcykelkørsel. Da jeg selv er uddannet mekaniker, reparerer jeg motorcyklerne selv. Jeg skifter dæk på både biler og motorcykler og kan tilbyde ikke bare opbevaring af dækkene, men også opbevaring af motorcykler i vinterperioden,” uddyber Carsten Svendsen.
Carsten har allerede stor erfaring som mekaniker. Han har tidligere ejet Sulsted Dækcenter og i en kort periode opstartet MC Mægleren i Vodskov, men da han så, at de store lokaler i Hjallerup var til udlejning, slog han til og fik ved venners hjælp hurtigt omdannet lokalerne i Hjallerup til både udstilling og værksted for især motorcykler. Privat bor ægteparret i Klokkerholm, men påtænker på sigt at flytte til Hjallerup. De er begge overrasket over borgernes positive holdninger til tilflyttere og mærker et godt fællesskab i dagligdagen og i foreningslivet. De ønsker selv at byde ind i fællesskabet, når det bliver muligt. De er allerede tilmeldt Julespillet og dermed med til at støtte gevinstbeløbet.

 

Ultimate Web