Thorkild Christiansen fra Gærum udstiller sine malerier i Hjallerup Kulturhus

maleri.jpg
08-11-2021

De næste to måneder udstiller Thorkild Christiansen sine smukke og farverige abstrakte malerier i Hjallerup Kulturhus. Billederne kan købes ved henvendelse til biblioteket.
Thorkild Christiansen har igennem årene haft adskillige udstillinger på institutioner i Nordjylland. Han har også tidligere udstillet i Hjallerup Kulturhus.
Thorkild Christiansen har malet siden 1988 og har blandt andet taget undervisning hos Fr. Hopwood i Frederikshavn. Førhen malede Thorkild Christiansen mest landskabsmalerier, men i dag er det hovedsageligt abstrakte malerier, ofte med skjulte motiver. Beskueren kan ofte finde motiver i abstrakt kunst, som andre ikke kan se, og Thorkild Christiansen nyder at høre forskellige udlægninger af det samme værk. Inspirationen kommer fra et langt liv under den vendsysselske himmel. Dage med blide farvetoner ved østkysten, strukturer og farveskift i skoven og voldsomme storme fra vest.
- Jeg synes, at mine malerier taler til sanserne og ikke kun til oplevelser, siger Thorkild Christiansen og fortsætter:
- At male er at turde, turde male ud over stregen, for det gør erkendelsesspring mulige, og det har ofte vist mig vejen.

 

Ultimate Web