Svømmeklubben Søhesten sluttede med et brag af en fest

soehesten.jpg
17-06-2019

Camilla Blach fortæller: ”Vi kunne tage imod 48 glade og energifyldte tilmeldte børn og unge i alderen 7-14 år fra nærområdet. Aftenen startede med spisning inde i hallens cafeteria, hvor menuen stod på tortillas og saftevand. Herefter gik turen ind i svømmehallen, hvor festen blev skudt i gang med konkurrencer og fed musik. Efterfølgende var der fri leg og en midtvejs pause, hvor der blev serveret popcorn, chip og sodavand. Børnene hyggede sig, og der blev dannet nye venskaber på kryds og tværs af hold og byer. Det var en succes, og vi vil helt sikkert ikke afvise at holde et lignende arrangement en anden gang.
Søhesten takker hermed for en god sæson, hvor klubben har afholdt adskillige arrangementer med stor tilslutning fra frivillige – en stor tak til dem. Men vi håber selvfølgelig stadigvæk på, at flere har lyst til at melde sig ind i vores gode fællesskab og være med til at føre Svømmeklubben Søhesten videre mod nye højder.
Til slut vil vi sige stor tak til alle vores trænere, hjælpetrænere samt livreddere for deres store indsats. De har skabt glæde, smil og gode stunder for alle vores medlemmer i hele sæsonen. Det er blandt andet lykkedes trænerne at øge konkurrenceafdelingens medlemstal med 45 procent, så konkurrenceafdelingen står stærkt til at møde konkurrerende klubber i den kommende sæson.
Tilmelding til den nye sæson ventes at blive åbnet den 1. juli, men endeligt tidspunkt meldes ud på facebook og på vores hjemmeside.
Vi ønsker alle en god sommer og vel mødt i den nye sæson.”

 

Ultimate Web