”Stop svindleren” på besøg i Mandefællesskabet i Dronninglund

svindel.jpg
22-05-2023

Gæsterne lyttede eftertænksomme og koncentrerede for at få alle budskaberne med, da Lars Ledet, privatdirektør Sydbank, mandag den 15. maj gav gode råd om, hvordan man kan undgå it-svindel i forskellige udgaver. Sydbank vil – i samfundets tjeneste – gerne være med til at udbrede kendskabet til faresignalerne. Privatdirektør Lars Ledet kom derfor og fortalte, hvad man skal være opmærksom på, når det gælder online-handel eller mobil-kontakt fra kriminelle.
”Vi ser med stor alvor på online-svindel – og i det hele taget al form for svindel. Sammen med finanssektoren løber vi hver dag stærkt for at hjælpe med til at være foran, når det gælder svindel på nettet. Nogle gange går det meget stærkt i hverdagen, blandt andet når man shopper online, så man skal ikke bare swipe løs, når man bliver bedt om det,” udtaler han.
Budskaberne faldt i god jord hos deltagerne, hvor det viste sig, at en del har et personligt kendskab til it-svindel og forsøg på det. Der er ingen tvivl om, at alle vil tage den nye viden med sig i deres digitale hverdag.
Arrangementet blev til i et samarbejde med det nye Mandefællesskab i Dronninglund og Ældre Sagen.
Marianne Niehues, samværskoordinator i Aktivitet og Frivillige, Brønderslev Kommune, glæder sig over de nye initiativer. Alle er velkomne til at kontakte hende på 21 16 37 46 for spørgsmål om Mandefællesskabet og med ideer til nye tiltag. Fællesskabet mødes mandage klokken 10-12 i Aktivitetslokalerne på Margrethelund. De er kommet godt fra start, og der er plads til flere interesserede herrer.

 

Ultimate Web