Søren Gade åbner Stafet For Livet i Dronninglund 2019

30_soeren_gade.jpg
22-07-2019
Søren Gade, politiker og efterladt, er ambassadør for Stafet For Livet.
Søren Gade mistede sin kone, moderen til sine børn, til tarmkræft i 2008.
 
”Det er et hul, der aldrig vil forsvinde. Og når kræften rammer, så er det ikke kun den kræftramte, som bliver syg, men også familien,” fortæller Søren Gade og fortsætter:
 
”Når en familie rammes af kræft, så bliver man sat ud af spillet.
Derfor er det så vigtigt, at vi alle er med til at styrke indsatsen mod kræft. Det er så vigtigt, at vi tænder et lys i mørket og får skabt håb hos de pårørende.”
 
Som ambassadør vil Søren Gade bidrage med sine egne oplevelser og erfaringer som pårørende.
 
”Jeg håber, at jeg med min historie er med til at gøre bare en lille bitte forskel for nogle mennesker, som har det rigtig svært. For det vigtigste er, at vi skal stå sammen og aldrig opgiver håbet.
Stafet For Livet er et fantastisk arrangement. Det rummer alt det, man har fundet ud af, at livet handler om: fællesskab, ejerskab, holdånd, fight, at skabe resultater sammen med mere. Jeg vil være med til at mindes dem, der tabte til kræften, og give håb til dem, der kæmper”, slutter Søren Gade.
 
Når Stafet For Livet afholdes i Dronninglund for 2. gang i weekenden den 31. august og 1. september, er formålet at samle penge ind til kampen mod kræft, men også at hylde fighterne, som er nuværende og tidligere kræftramte.
Ultimate Web