Smedegården bliver navnet på det kommende byggeri i Østergade

smedgarden.jpg
04-11-2019

Det kommende byggeri i Østergade i Hjallerup har fået navnet Smedegården, et navn for det håndværk, der tidligere blev udført på stedet.
”Vi kan nu glæde os over, at nedrivningen snart kan påbegyndes, og der snart kan opføres et nyt byggeri i Østergade. Der er stor interesse for boligerne i det nye byggeri Smedegården. Seniorboligerne kommer til at ligge i Hjallerups centrum og er velegnet for familier, 50+.
Bebyggelsen vil blive omsluttet af Østergade, Stengade og Møllegade. Mod syd er naboen Stengården og plejehjemmet,” fortæller Orla Nielsen og fortsætter:
”Boligerne bliver større end de fleste seniorboliger, der er i Hjallerup på nuværende tidspunkt. Pæne store treværelses lejligheder på cirka 90 kvadratmeter med gæsteværelse.
Der bliver en stor grøn plads til ophold og flot udsigt i midten af byggeriet. Det fælles friareal på denne plads bliver på cirka 900 kvadratmeter. Denne grønning midt i byggeriet bliver ikke bare en grøn græsplæne, men noget, der bliver godt at se på og bruge. Der vil blive anlagt en parklignende have med en glaspavillon, hvor solen kan nydes både sommer og vinter.
Der bliver endvidere anlagt masser af parkeringspladser, der lever op til det, vore brugere ønsker sig, så man kan tage elevatoren ned, og der vil være få skridt hen til bilen.
Med hensyn til huslejen er vi ikke langt nok i processen til at sige den nøjagtige pris. Eftersom der bygges forholdsvis mange lejligheder i en samlet enhed, kan huslejen blive fornuftig.”
Ifølge Orla Nielsen skal nedrivningen i gang snarest muligt. Der skal anlægges en ny vej til plejehjemmet. Den gamle Stengade skal fjernes. Dernæst kan selve byggeriet sættes i gang.
”Vi skal have et godt og gedigent byggeri på en grund som denne, et byggeri, hvor beboerne vil føle sig hjemme. Da byggeriet opbygges med brede svalegange, bliver der plads til et lille bord og to stole på svalegangen, som vil indbyde til en snak med naboen, hvis man er interesseret.
Det er planen at opstarte byggeriet mod vest ud mod den nye Stengade og mod nord mod Østergade. Byggeriet opføres i takt med efterspørgslen,” slutter Orla Nielsen og glæder sig til at kunne påbegynde byggeprocessen snarest.

 

Ultimate Web