Skab håb i verden

Vivi-Groentved.jpg
13-03-2023
Vivi Grøntved er Kranio Sakral Terapeut og har sin egen virksomhed, Klinik Grøntved, i Dronninglund. Hun afløser Finn Krogsgaard på posten som præsident.

Gordon McInally lægger vægt på, at forudsætningen for håb i verden er at arbejde for fred og at løse konflikter. Desuden er det vigtigt at støtte bestræbelserne på at hjælpe mennesker, som er ramt på deres mentale helbred. Et fænomen, vi i høj grad også kender til i Danmark, udtaler Vivi Grøntved, der i den nærmeste tid vil uddanne sig til posten som præsident og derefter fortsætte planlægningen af det kommende Rotary år sammen med sin bestyrelse.

Hun opfordrer i øvrigt alle, der er interesserede i at gøre en forskel, til at tage kontakt til Rotary. Mulighederne for at deltage i spændende projekter og initiativer lokalt og internationalt er mange. Uanset om man er interesseret i at forbedre uddannelsesmuligheder, levere rent vand, fremme fred eller bekæmpe sygdom, har Rotary noget for alle engagerede og aktive mennesker. Med over 1,2 millioner medlemmer i over 200 lande har Rotary en rækkevidde og indflydelse, der er unik.
Som medlem af Rotary har man adgang til et bredt netværk af ressourcer og støtte og til at møde nye spændende mennesker og udvikle livslange relationer. Desuden tilbyder Rotary en bred vifte af uddannelses- og udviklingsmuligheder, som kan hjælpe det enkelte medlem med at vokse både personligt og professionelt.

- Jeg ser frem til at høre fra mange spændende mennesker, der har lyst til at være med i det verdensomspændende og samtidig lokale fællesskab, som Rotary er, slutter Vivi Grøntved.

 
Ultimate Web