Sidste torvelørdag i 2023 afviklet i en god varme

IMG_20230909_092753.jpg
11-09-2023

Lørdag 9. september afholdt Hjallerup Handels- og Erhvervsforening sæsonens sidste Torvelørdag.

 

Der var igen en del kræmmere som havde benyttet sig af det gratis tilbud om en kræmmerplads i Hjallerup Centeret, selvom der var blevet lovet en rigtig varm dag. Det blev en rigtig varm dag, som desværre også kunne mærkes på gæster i løbet af eftermiddagen.

AV-Larsen var også mødt op, og havde taget lidt af de forskellige ting med som de har i forretningen ”Bakkens landhandel” på Navervej 1, Hjallerup. Der var blandt andet havetraktorer i flere størrelser, de havde også de mindre, men meget populære robotklippere med. Der var et lille udvalg af det katte- og hundemad med som de sælger i forretningen. Selvfølgelig var der også noget for børnene at kigge på, da de havde taget et udvalg af de forskellige legetøjslandbrugsmaskiner som også er at finde i ”Bakkens Landhandel”.

Hjallerup Bridgeklub var at finde i Centeret, hvor de havde taget et par borde med, så der kunne være mulighed for at prøve det spændende spil, og se om det kunne være noget som man kunne tænke sig at gå til. Der er mulighed for at melde sig til opstart på Bridgekursus i Hjallerup Centeret, for alle der kan lide at spille kort.

Der var igen hoppeborg, som blev benyttet meget på trods af varmen og flere benyttede også muligheden for at købe en pølse i pølsevognen.

Vin magi havde sat is vognen ud foran forretningen, og i det varmevejr blev der langet mange is over disken, som blev nydt på pladserne ude foran forretningen. Der var også stillet frem til lidt smagsprøver på et par afkølet vine.

Alt i alt var det endnu en dejlig dag, men der kunne godt bruges noget mere opbakning fra borgere i Hjallerup og omegn, fortælles det af kræmmerne og Handels- og Erhvervsforeningen.

I 2024 vil Hjallerup Handels- og Erhvervsforening igen afholde 4 Torvelørdage, de vil blive afholdt 8. juni, 13. juli, 10. august og 14. september

 

ν

Ultimate Web