Royal Run på Hellevadlund i Klokkerholm

run.jpg
17-06-2019

Fredag formiddag klokken 10 var hjemmets beboere, børnehavebørn og personalet klar til at ”løbe” en rute på nogle hundrede meter rundt i byen. Vejret var lunt med dejligt solskin, og humøret var højt blandt deltagerne. Ved startstedet var der opsat flag, og i et pitstop var der lækre pindemadder med både chokolade og frugt. Alt var arrangeret i bedste Royal Run-stil. De manglede lige kronprinsessen, men det havde Centerrådet klaret med et billede på løbeskiltet, som alle fik ved løbets start.
Også plejecenterleder Jette Ramskov deltog med begejstring.
”Dette arrangement er en sjov og anderledes oplevelse for vores beboere. De mærker lidt af stemningen fra Royal Run og vil gerne tage så mange runder, som der nu er mulighed for. Vi har omkring 10 kørestolsbrugere med. Desuden beboere på gåben med eller uden rollator. De hygger sig med børnene fra børnehaven, som med røde kinder løber den ene omgang efter den anden. Dette arrangement håber vi at kunne gentage næste år,” udtaler plejehjemslederen.
Også Centerrådet er ifølge Dagny Knudsen, som sidder i Centerrådet, tilfreds med udfaldet af dagens Royal Run. Børnene løb tilsammen 152 omgange og de voksne 128. I tirsdags havde Elmehøj i Ø. Brønderslev haft et lignende arrangement, og dem skulle de gerne slå i antal omgange. Foruden børn og voksne var besøgshunden Yoshi, en fire-årig Landseer, med som deltager. Hundens ejer Henrik Jürs fortæller, at han kommer med hunden på plejehjemmet hver fjortende dag, og beboerne er helt vilde med hunden. Både børn og voksne skulle også lige kæle for hunden på skift denne dag. Hunden så ud til at nyde at være blandt så mange beundrere.
Efter løbet kunne de trætte børn gå tilbage til børnehaven med en god oplevelse og en ballon med påskriften Royal Run. Beboerne trængte efterfølgende til en god middagslur.

 

Ultimate Web