Rosenbeck Frilandskød kan nu købes i Hjallerup Centret hver torsdag eftermiddag

frilandskoed.jpg
07-10-2019
Rosenbeck Frilandskød kan nu købes i Hjallerup Centret hver torsdag eftermiddag. Det er ikke kun fersk udskåret kalve-og svinekød, som kan købes. Der vil være et stort udvalg af pålæg, pølser og røgvarer. Med julens snarlige komme vil der allerede nu kunne købes julesylte, krydderfedt, leverpostej, paté og sprøde flæskesvær.
”Vi tilbyder også stegeben og oksehaler og udskæringer, som ikke kan fås andre steder,” fortæller Peter Rosenbeck, som har sin gårdbutik på Bolleskovvej 7 mellem Rørholt og Melholt.
Peter Rosenbeck fortæller videre, at hans kød er fra de dyr, der er opvokset og opdrættet hos ham selv. Det gælder både kalve, grise, fjerkræ med mere.
”Vi har snart ænderne klar til Mortens aften, og naturligvis får vi masser af ænder til jul.”
Hos Peter Rosenbeck går man meget op i dyrevelfærd.
”Vi skaber så naturlige rammer for dyrene, som det nu er muligt. Vi har for eksempel lige plantet pil på vores marker, så dyrene føler sig trygge i et naturligt miljø – et skovmiljø. Vi sælger meget kød fra vores webshop. Omkring 40 % af vores omsætning er fra websalg, som efterhånden går til hele landet. Vores priser er meget konkurrencedygtige. Efterhånden har vi også et godt salg til restauranter i Aalborg, men også til kendte turistcentre som Svinkløv Badehotel og Slettestrand Feriecenter.
På torsdag serverer vi gratis grillpølser i vores åbningstid i Hjallerup Centret, hvor vi vil holde en slags åbningsfest for byens borgere, så kom og smag,” slutter Peter Rosenbeck.
Ultimate Web