Røde Kors afholder orienteringsmøde

ISS_28936_11580.jpg
05-09-2023

Efter en forrygende åbning af den nye Røde Kors Café i Dronninglund, står vi tilbage med den største taknemmelighed over så mange fremmødte på dagen.

 

Vi blev velsignet med ca. 150 fremmødte gæster og deltagelse af vores borgmester Michael Klitgaard og general­sekretær for Røde Kors Anders Ladekarl. Når vi så i tillæg oplevede det flotteste vejr, kunne det bare ikke være bedre.

Den efterfølgende uge var Caféen et sandt tilløbsstykke med langt over 100 gæster i alle aldersgrupper, der kikkede indenfor til en kop kaffe og en god snak. Alle var fulde af beundring og lovord og ville bruge Caféen.

Det forpligter meget, og derfor inviterer vi nu til orienteringsmøde og en kop eftermiddagskaffe på næste fredag, hvor vi vil fortælle alle interesserede om planerne for Caféen.

Vi glæder os så meget til, sammen med mange brugere, at skabe ”Et åndehul i hverdagen”. Det kan vi ikke gøre alene, da de aktiviteter vi kommer til at se, skal være brugerdrevet. Kort sagt er Caféen og de forskellige aktiviteter noget vi skaber sammen.

I Røde Kors er vi helt bevidste om det ansvar vi har påtaget os i at få dette projekt slået i gang, lyder det fra formand Hans Jørgen Dalum.

 

 

 

Ultimate Web