Musikken fortsætter trods Coronakrise

Carl_emil.png
  • Carl_emil.png
  • lasse_mathilde.png
  • Tim-Christensen.png
  • Toerfisk.png
18-05-2020

En udsolgt koncert med Tørfisk måtte udsættes i sidste time, men heldigvis kunne Tørfisk og musikforeningen blive enige om at fastsætte en ny dato, der hedder onsdag den 11. november. Alle billetter og menuer bliver ifølge formanden automatisk overført til den nye dato.
Ligeledes vil solgte billetter til Lasse og Mathilde kunne bruges, når duoen gæster Hjallerup den 18.9. på Hotel Hjallerup Kro.
Foreningen fortæller desuden, at man har oplevet en utrolig stor opbakning fra alle, der har købt billetter. Ingen har ønsket pengene retur og har tålmodigt ventet på, at foreningen har kunne melde nye datoer ud for koncerterne.
”Det glæder os utrolig meget, at folk støtter os i denne svære periode, og vi håber på, at endnu flere vil gå ind på vores hjemmeside www.hjallerup-musikforening og melde sig ind og opnå de fordele, der ligger i et medlemskab,” fortæller formand Charlotte Hove.
Bestyrelsen i Hjallerup Musikforening har som alle andre fulgt regeringens udspil og retningslinjer meget nøje. Vil det igen være muligt at kunne mødes om større musikarrangementer i Hjallerup? Skulle bestyrelsen vælge at holde pause i sæsonen 2020/21, og turde de overhovedet binde an med arrangementer, hvor der kunne samles mere end 50 mennesker. Dette er blot nogle af de spørgsmål og bekymringer, man har stillet sig selv i bestyrelsen, der efter generalforsamlingen den 28. februar kunne konstituere sig og samtidig byde velkommen til det nye bestyrelsesmedlem Esben Surballe.
”Der blev nu ret hurtigt enighed om, at vi netop i denne tid har endnu mere brug for musik i Hjallerup og en tro på, at mennesker vil være sammen og støtte op om de mange kunstnere, der bløder voldsomt i disse tider, gjorde, at der ikke var så megen tvivl i bestyrelsen.
Hjallerup Musikforening har valgt at gå all in og planlægger et fuldt program, der kan byde på musik for alle aldre og forskellige musikgenrer. Der vil bydes på store danske navne, koncerter, hvor man selv kan synge med, og selvfølgelig bliver der også plads til de traditionsrige jule- og nytårskoncerter.
Ligeledes fortsætter de populære jazzarrangementer i kulturhuset, hvor der serveres en le frokostplatte til tonerne af velspillede jazzrytmer.
Som noget nyt vil koncerterne løbende blive sat til salg på foreningens hjemmeside, ligesom billetter fortsat kan købes hos Kontur, Hjallerup. Det vil sige, at allerede fra onsdag den 20. maj vil man kunne købe billetter til de første tre koncerter i efteråret.
Første koncert er som tidligere nævnt den aflyste koncert med Lasse og Mathilde,” fortsætter formanden sine informationer og slutter:
”Den 2. oktober er det efter to års hårde forhandlinger endelig lykkes foreningen at få Tim Christensen til at spille i Hjallerup. Tim Christensen spiller en af sine få solokoncerter i Nordjylland, og skulle nogen være i tvivl om, hvem Tim Christensen er, så kan man bare nævne numre som “Love is a matter of” eller “Right next to the right one”. Andre vil også genkende fra Dizzie Miss Lizzie, hvor Tim Christensen er sangskriver og forsanger, og et nummer som “Silverflame” er blevet allemandseje. Tim Christensen må beskrives som en af Danmarks dygtigste sangskrivere og guitarist og mestrer mange forskellige musikgenrer.
Hvis man vil være sikker på at få billet til denne unikke intimkoncert med Tim Christensen, skal man være hurtig, da der som altid er begrænsede pladser.
Allerede den 16. oktober gæster en af Danmarks nye stjerner Hjallerup Musikforening.  Carl Emil Petersen er kendt fra gruppen Ulige numre, men gik i 2017 solo, hvorefter han har turneret Danmark rundt med blandt andet numrene “Frit land” og “København”. Carl Emil deltog i sidste sæson af Toppen af Poppen, og mon ikke vi får nogle numre derfra, ligesom han helt sikkert vil spille numre fra sit sidste album “Amager forbrænding”.
Hjallerup Musikforening vil fremover i højere grad benytte sig af sociale medier som Facebook og instagram, ligesom der jævnligt vil komme nyhedsbreve ud til alle medlemmer, der ønsker det. Ligeledes vil vi fortsætte med annoncer i lokalaviserne. I løbet af sommeren udsendes det samlede program.”

 

Ultimate Web