Motionsafdelingen udbygges i Hjallerup Idrætscenter

fitnesscenter.jpg
16-03-2020
Hjallerup Idrætscenter kan ny tilbyde sine fitnessmedlemmer meget moderne løbebånd, som har en stor informations- og underholdningsskærm. Det giver brugerne mange muligheder, som for eksempel at se TV, gå på nettet eller opleve 12 forskellige destinationer at løbe i. Tre løbebånd blev installeret i tirsdags, og allerede i torsdags var Gitte von Arenstorff og Lars Knudsen i gang med træningen. De var begejstrede for de nye muligheder, som de nye løbebånd kunne give dem.
Ikke kun løbebånd er blevet installeret, men også en StairMaster – en simuleret trappegang, som især kvindelige brugere er begejstrede for.
Det er ikke kun installering af nye redskaber i Fitnesscentret, som Jim Hermansen kan berette om og vise frem, men en snarlig udbygning af Fitnesscentret på 110 kvadratmeter.
”Vi håber, at vores tilbygning til Fitnesscentret kan gå i gang allerede til oktober. Vi kigger allerede på moderne udstyr, som hver enkelt bruger kan indstille og få til at huske til næste gangs træning. Dette udstyr kan træne ryg-, mave- og forskellige skavanker og give en slags funktionelt træningsprogram. Vi håber at kunne købe 9-12 maskiner af denne slags,” fortæller centerleder Jim Hermansen og fortsætter:
”Vi har flere spændende redskaber i kikkerten. Vi er nødt til at handle nu. Fitnesscentret mangler plads, men det gør vi med hele halkapaciteten. Vi håber naturligvis snart på en tilladelse til at bygge en hal 3. Der er meget brug for den i Hjallerup, hvor indbyggerantallet er i stor stigning.”
Ultimate Web