Min storebror har 12 skeer

Min_storebror_har_12_skeer.jpg
28-08-2023

KLOKKERHOLM: Birgitte Kassa er mor til tre, hvoraf den ældste er diagnosticeret med infantil autisme, adhd og søvnforstyrrelse. Derudover er Birgitte opvokset med storesøster, som først fik sin autismediagnose i tyverne efter en række år med mistrivsel.

Birgitte vil fortælle om de tegn og den adfærd, som ledte til, at deres søn blev udredt; derudover vil hun fortælle om hverdagen med blandt andet hjemmetræning og hvorfor, de som familie har prioriteret at have alle tre børn hjemme og arbejde intensivt med børnenes søskendedynamikker.

I forlængelse af dette vil Birgitte komme omkring de erfaringer og refleksioner, som hun har fået med sig i forhold til sig selv. Dét, at være søskende til en sendiagnosticeret autist, og hvad det har betydet for hendes egen opvækst, og de perspektiver hun i dag har omkring søskende og neurodivergent. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål.

Fagligt har Birgitte Kassa en baggrund som socialrådgiver og cand.soc, derudover er hun efteruddannet indenfor narrativ familieterapi.

ν

Ultimate Web