Mie Trolle ny skoleleder på Hjallerup Skole

Mie_trolle.jpg
02-09-2019

Mie Trolle, som startede i sit job 1. august, har allerede lært Hjallerup Skole at kende. Hun er med sin mand flyttet til kommunen og bor i et af kommunens smukkeste steder i Storskoven. Mie Trolle får som skoleleder blandt andet ansvar og kontakt til mellemtrinet på skolen. Hans Jørgen Bæk er fortsat på skolen som distriktsskoleleder og har ansvar og kontakten til begyndertrinet. Skoleleder Michael Ring har ansvar og kontakten til overbygningen.
”Jeg er kommet til en skole og en kommune, der har fokus på elevernes læring og trivsel. Indtil videre har jeg mødt stor imødekommenhed fra både kollegaer og forældre. Det er enormt inspirerende at være med i et distriktsteam, hvor ledere fra både Flauenskjold skole, Klokkerholm skole og SFO ledere deltager. Vi kan gennem samarbejdet berige hinanden og udvikle skolerne. Jeg ser desuden frem til et godt samarbejde med forældrekredsen og Skolebestyrelsen ved Hjallerup Skole.
Når man starter i en ny stilling, er der meget nyt at sætte sig ind i. Jeg har allerede ledelseserfaring fra mine tidligere ansættelser. De sidste to år har jeg været skoleleder på Højen Skole i Vejle og tidligere skoleleder på Sæby Skole,” fortæller Mie Trolle og slutter:
”Jeg glæder mig til at få indblik i den nye skolekultur og lære den rigtigt at kende. Jeg vil derefter kunne inddrage mine egne erfaringer, som forhåbentlig kan være med til at videreudvikle min nye arbejdsplads.”

 

Ultimate Web