Midtvendsyssel Avis nu med egen app

Ipad_MA_kopier.jpg
18-09-2023

Endelig – i sidste uge blev vores nye app tilgængelig i App Store og Google Play.

Vi har arbejdet på den i et stykke tid og vi har glædet os til at introducere den for vores læsere.

Det system vi har brugt til e-avis indtil nu, synes vi ikke var så brugervenligt, men vores egen nye app indeholder KUN Midtvendsyssel avis og er derfor nem at finde rundt i. På appen er der også avisarkiv, som indeholder sidste års aviser. Ugens nye avis  bliver udgivet på appen hver mandag kl. 19.00. Det giver nye muligheder for os, vore annoncører og ikke mindst for vores læsere.

I appen kan man f.eks. klikke på artiklerne, som så åbner i et mere læsevenligt look. Det look, som du selv kan tilpasse, gemmes og så husker appen fra gang til gang, hvordan du kan lide at læse artiklerne. Du kan også vælge at få artiklerne læst op.

Appen er et rigtig godt redskab at have i lommen. F.eks. til bestyrelsesmødet, når snakken falder på, hvornår man havde generalforsamling sidste år og hvad der stod i annoncen eller hvornår Poul i grunden havde jubilæum og meget mere.

Appen er det første af flere nye tiltag for Midtvensyssel Avis, den er ganske gratis og vi håber vores læsere vil tage rigtig godt imod den. Hent den og prøv den – den er bare rigtig god.

Udover appen er også vores E-avis blevet opdateret, således at den fremstår i samme lay-out som appen. E-avisen findes på vores hjemme­side: midtvendsysselavis.dk

 

SEB 

Ultimate Web