Midtvendsyssel Avis bliver videreført af Østvendsyssel Folkeblad

Lisbet-og-Soeren.jpg
24-07-2023
Det var med vemod, at Lisbet Gaaei besluttede at stoppe udgivelsen af Midtvendsyssel Avis. Nyheden om, at avisen kan videreføres under Østvendsyssel Folkeblad, har været en lettelse.
 
– Jeg har igennem min barndom og ungdom været en del af avisen. Mine forældre Fleming og Gunhild Gaaei blev ansat på avisen i 1952 og overtog den senere. Jeg kom i lære i 1972 og blev udlært efter fire år som håndsætter – typograf. Først i firserne overtog jeg 50% af avisen, og i 1987, da min far døde, overtog jeg det hele, fortæller Lisbet Gaaei og fortsætter:
 
– Min datter Marianne blev også tilknyttet avisen. Hun kom i lære i slutningen af firserne og har været ansat der indtil nu. Hun har ikke ønsket at føre avisen videre.
 
Da Søren Ejstrup Brunse fra Østvendsyssel Folkeblad blev bekendt med lukning af Midtvendsyssel Avis pr. 1. august, skyndte han sig at tilbyde overtagelsen af avisen og videreføre den i de samme rammer, som Lisbet har udstukket. Midtvendsyssel Avis vil udkomme, som den plejer. Første avis, der produceres i Østervrå, vil udkomme den 2. august.

 

Ultimate Web