Mads Torp sponserer koncert hos Gaia

Mads.jpg
08-04-2020

Med sol foroven og en lun krog med borde og bænke gik koncerten i gang søndag klokken 11. Beboerne havde placeret sig i en passende afstand fra hinanden, som reglerne er under Corona-krisen, og Mads Torp gav den ikke for lidt med sin sang og guitarspil. Han spillede blandt andet ”Midt om natten” og ”Kald det kærlighed”.
– Da vores beboere fik at vide, at Mads Torp ville komme og spille for dem, var der jubelråb og glæde. Vi har nu igen alle vores beboere samlet i Boformen efter 14 dage, hvor halvdelen har været i sommerhus. Vores beboere har det svært med ikke at kunne gå en tur ned i byen, men må holde sig på vores eget område. Heldigvis er der stor forståelse for vores restriktioner fra de pårørende. Påsken vil også foregå på Boformen uden besøg eller den normale hjemrejse for beboerne. Ind imellem kommer de pårørende med en kurv af lækkerier og placerer udenfor, som vi efterfølgende kan hygge os med.
– Vi passer meget på både vores personale og beboerne. To gange om dagen får alle taget deres temperatur, og er den under 37,4 grader, er vi tilfredse. Vi har lige sendt en medarbejder hjem, som havde et par streger over. Vi tager ingen chancer, fortæller Hanne Kargo.
For Mads Torp er afholdelsen af en koncert, hvor han spiller for at underholde andre, også en god oplevelse.
– Jeg er musiklærer på Vester Hassing Skole, men er som mange andre sendt hjem. Jeg skulle have spillet på Hjallerup Marked i år, men markedet er jo også aflyst, så man kan godt blive lidt træt af bare at spille for sig selv. Det er derfor hyggeligt at spille for beboerne i Boformen Gaia. Jeg kender mange af dem fra en fødselsdagsfest, hvor jeg spillede, fortæller Mads Torp.
Hanne Kargo slutter:
– Vi håber, at vi undgår smitten her. Vi giver vores beboere så meget nærhed, som vi kan efter reglerne. Det er svært for dem at forstå, at tingene er anderledes. De glæder sig sammen med os til en normal hverdag igen.

 

Ultimate Web