Midtvendsyssel Avis lancerer egen app

Android_telefon.jpg
31-07-2023

Det system som har været brugt til e-avis indtil nu, trængte til en opdatering. Den nye app kommer KUN til indeholde Midtvendsyssel Avis og er derfor nem at finde rundt i. På appen bliver der også et avisarkiv, som indeholder det seneste års aviser. Ugens nye avis  bliver udgivet på appen allerede mandag. Det giver nye muligheder for os, vore annoncører og ikke mindst for vores læsere.

I appen bliver det f.eks. muligt at klikke på artiklerne, som så åbner i et mere læsevenligt look. Det look, som du selv kan tilpasse, gemmes og så husker appen fra gang til gang, hvordan du kan lide at læse artiklerne. Du kommer også til at kunne vælge at få læst artiklerne op.

Appen er et rigtig godt redskab at have i lommen. F.eks. til bestyrelsesmødet, når snakken falder på, hvornår man havde generalforsamling sidste år og hvad der stod i annoncen eller hvornår en person havde jubilæum og meget mere.

Appen bliver ganske gratis og vi håber vores læsere vil tage rigtig godt imod den, når den bliver lanceret.

Udover appen bliver også E-avisen opdateret, således den fremstår i samme lay-out som appen. Den hidtidige E-avisen findes stadig på vor hjemmeside: midtvendsysselavis.dk

Ultimate Web