M2 giver flot donation til Stafet For Livet

donation.jpg
05-04-2023
I den forbindelse kunne Lone Møller overraske styregruppens medlemmer med en donation på 20.300 kroner.
 
Donationen er givet af M2, som i forbindelse med firmaets julefrokost lavede en auktion. Hele auktionsbeløbet blev derefter givet videre til Stafet For Livet.
 
– Det er vigtigt for os at kunne støtte Stafet For Livet Dronninglund. Kræft er desværre noget, som næsten alle har stiftet bekendtskab med. Derfor er vi glade for at kunne give dette bidrag til Stafet For Livet og dermed bakke om den store indsats, der ydes for at indsamle midler til at bekæmpe kræften.
 
– Der skal samtidig lyde en tak til vores medarbejdere for deres bidrag,  siger Jacob Skovmark Krogh og Martin Juul Wulf fra M2.
 
– Det er fantastisk, at en lokal virksomhed som M2 bakker op om Stafet For Livet Dronninglund, siger Lone Møller.
 
– Vi ved, at arrangementet gør en forskel for de kræftramte, de pårørende og alle vores gæster i øvrigt, så vi er meget taknemmelige for, at M2 støtter med et så flot beløb.
 
Styregruppen har allerede nu bestemt, at beløbet blandt andet skal gå til leje af scene og lydmand, – så vi kan sikre os gode forhold for lysceremonien, og så underholdningen kan være i top alle 24 timer , fortæller Lone Møller, formand for Stafet For Livet Dronninglund.
 
– Nu kan vi arbejde videre med planlægning af ceremonierne og underholdningen – og hvis der sidder en eller to med gode ideer til hvad, der skal ske på Stafetten, så vil vi gerne høre fra dem.
De frivillige mødes cirka en gang om måneden til planlægning af Stafet For Livet Dronninglund, og da de blev overrasket med gavechecken ved det første møde, steg humøret hos dem.
 
– M2 har givet os en rigtig god start på sæson 2023 – og vi er klar til at tage fat og skabe rammerne for et arrangement, hvor vi kan stå sammen i kampen mod kræft, slutter Lone af med at fortælle.
Ultimate Web