Limfjordens Sønner spillede op til frokost Jazz i Hjallerup Musikforening

jazz.jpg
01-04-2019
 For bestyrelsen i Musikforeningen var det spændende at opleve, hvor mange der kom første gang, og her blev de positivt overraskede. Det blev en hyggelig dag med trioen Jazz Punch.
 
” Den 30. marts afholdt vi vores sidste frokost med seks-mands orkesteret Limfjordens Sønner. Vi var spændte på publikum og medlemmernes opbakning, da vi denne gang ikke havde annonceret så meget som første gang. Men fra klokken 10.30-11.00 begyndte folk at komme, og denne gang var opbakningen større end sidst, hvilket giver Hjallerup Musikforening både gejst og mod til at afholde flere arrangementer og udleve nogle af bestyrelsens ideer. Der var travlt i køkkenet, og de ny-indvalgte i bestyrelsen fik mærket den positive og varme holdånd, der er i bestyrelsen,” fortæller Mie Sørensen og fortsætter:
 
”Omkring de 75 glade, mætte og veltilpasse gæster sang med på a Wonderfuld World og Crazy. Flere tilkendegav bagefter, at de håbede på, at sådanne arrangementer kommer på programmet i næste sæson. Tak til MENY i Klokkerholm for at sponsere maden.
Næste gange forsøger vi os med en koncert på Spar Nord-scenen i anlægget, hvor Gasolin og ABBA spiller op den 21. juni. De to kopibands garanterer en fest af velkendte hits, og billetterne kan købes på vores hjemmeside. Vi ser gerne flere medlemmer i foreningen, og medlemskaber kan ligeledes købes på hjemmesiden, hvor også nye koncerter vises. Man kan også følge Hjallerup Musikforening på Facebook. Kommende program sendes snart til tryk, og vi vil glæde os til endnu en spændende sæson med god musik.”
Ultimate Web