Kræftens Bekæmpelse arrangerede vandretur i Storskoven

vandretur.jpg
14-10-2019
Dronninglund Lokalforening af Kræftens Bekæmpelse gennemførte lørdag den 12. oktober den traditionsrige vandretur i Storskoven ved Jordbroen. Turen har i alle årene haft udgangspunkt i Jenny og Carl Peters gamle købmandsbutik i Jordbroen. Det er også her turen slutter med kaffe og kage bagt af frivillige. I år deltog 70 i turen, der blev ledet af Lindhardt Andersen.
Desværre blev det den sidste vandretur i denne form. Jenny og Carl Peter har solgt deres butik og er flyttet til Dronninglund – så Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling skal have fundet en ny form næste år.
Det blev en rigtig god tur, som alle nød.
”Det var dog lidt vemodigt at tænke på, at det er sidste gang, vi har haft fornøjelsen af, at være gæster hos Jenny og Carl Peter i Jordbroen, og mange tænkte tilbage på de gode oplevelser, der har været. Der lød mange taksigelser til Jenny og Carl Peter for mange års trofast venskab,” fortæller Jørgen Nielsen.
En anden tradition er, at Kræftens Bekæmpelse jævnligt udlodder de penge, der kommer ind ved salg fra Genbrugsbutikken. Det sker i år ved et arrangement i Dronninglund Sognegård i midten af november.
Ultimate Web