Kirkehuset inviterer på kaffe og snak

julesnak.jpg
30-11-2020
Menighedsrådet ved Hjallerup Kirke har taget et nyt initiativ, idet de fra den 1. december inviterer besøgende ved kirkegården ind til en kop kaffe og lidt hyggesnak. Alle er naturligvis velkommen ifølge formanden Anna Storgaard til et besøg, hvis motionsturen går forbi kirken eller er målet for en udflugt - gåtur.
”Vores kirkehus er nu pyntet op til jul på forskellig måde, og vi har adskillige frivillige, som har sagt ja til at komme tirsdag, onsdag og torsdag formiddag fra 10-12 fra den 1. til den 22. december for at hjælpe med serveringen af kaffe til de besøgende og lidt hyggesnak. Vi håber, mange vil benytte sig af tilbuddet,” udtaler formanden for Menighedsrådet Anna Storgaard.
Også fra graver Elin Brinkmann lyder der en invitation til at komme på besøg på kirkegården.
” Vi blev færdige med grandækningen til 1. søndag i Advent, og vi oplever rigtig mange, der kommer forbi for at se vores færdige resultat og for at lægge kranse på gravstederne. Det kan godt være koldt at opholde sig på kirkegården i længere tid, så derfor hilser vi Menighedsrådets initiativ med kaffe og snak velkommen,” uddyber Elin Brinkmann.
”Vi håber, at mange vil kigge indenfor for at få kaffe og lidt hyggesnak, men også for at se indretningen i vores smukke kirkehus,” slutter formanden.
Ultimate Web