Juletræsfest for alle børnehaver, SFO’er, Dagplejere og Private Børnepassere i Hjallerup

juletraesfest.jpg
09-12-2019

Frivillige dækkede borde i fredags i Hallen, borde pyntet med julestjerner fra HumØrblomster. Det flotte høje juletræ blev pyntet, og julemanden fik hjælp til de mange slikposer. Lørdag blev madstationerne sat op, så der var plads til alle rundstykkerne, som Rema 1000 havde sponsoreret, og der blev lavet kaffe, te og saftevand til alle.
Marianne Krogh fra Børnehuset Petra bød velkommen og takkede alle de frivillige for hjælpen, for at juletræsfesten igen i år kunne lade sig gøre.
Michael Bak underholdt på bedste vis, og der blev både sunget og danset til stor glæde for alle.
Til slut blev der kaldt på julemanden. Han gav dog Michael Bak lidt ryk i ørene, da Michael havde givet udtryk for, at julemanden måske ikke vil komme i år. Julemanden vil nemlig altid besøge Hjallerup.
Så blev der danset om juletræet, og julemandens hjælpenisser trådte til, så alle børn fik en slikpose.
”Jeg mener, at det er et super godt arrangement for byen, som er foranlediget af det gode samarbejde, som der er på kryds og tværs af institutionerne, det giver godt kendskab til hinanden og medvirker til byens sammenhold.
Det er et samarbejde, der også udmønter sig i, at succesen med  Årets Børnefestival bliver gentaget til næste år den 22. august 2020 – håber, alle vil sætte kryds allerede nu,” udtaler Kit Hartmann, leder af Hjallerup Børnehave.
Det er Hjallerup Samvirke, Rema 1000, Netto, Fakta og HumØrblomster, der er sponsorer for juletræsfesten. En arbejdsgruppe af frivillige forældre på tværs af institutionerne planlægger juletræsfesten, som de mener skal være for alle børn i Hjallerup.

 

Ultimate Web