Julehygge i Hjallerup Centret søndag den 20. december

god_jul.jpg
14-12-2020
For Hjallerup Handels- og Erhvervsforening har julemåneden være vanskelig at planlægge. Der har været adskillige planer, som undervejs måtte skrottes på grund af nye corona-restriktioner. Nu må byens borgere glæde sig over, at søndag den 20. december bliver der lavet lidt julehygge og julestemning i Centret - naturligvis udendørs. Forretningerne håber på et godt besøg denne søndag.

”Vi har prøvet at planlægge adskillige spændende tiltag, men har måttet skrotte det, fordi nye restriktioner er kommet til. Derfor bliver der lavet lidt julehygge med julemusik af et Brass Band. Julemanden vil komme forbi med godteposer til børnene. Pølsevognen vil holde åbent og være  i Centret. Alle skal lægge mærke til den flotte julebelysning. Vi har fået fem nye rensdyr placeret ved det store juletræ på Dramhuspladsen, som Spar Nord Fonden har doneret. I bybilledet vil en kane med ”Rudolf” køre rundt og skabe stemning.
Butikkerne er naturligvis åbne. Først klokken 15.00 lukkes der ned, så min opfordring til byens borgere er: Kom og få lidt julehygge samtidig med, at du køber julegaver i byens butikker. Bestil dit juletræ og få det bragt til hjemmeadressen gratis,” lyder formanden Rikke Mersholms budskab.
Ved hver handel får alle en chance for at vinde i julespillet. Der skal blot udfyldes en kupon, og chancen for at vinde et gavekort til en af byens butikker er rimelig stor. Sidste udtrækning finder sted mandag den 21. december.
Ultimate Web