Julehandlen i Hjallerup har været tilfredsstillende

thomas.jpg
31-12-2018

Julehandlen for 2018 er overstået. Thomas Olsen, formand for Hjallerup Handels- og Erhvervsforening fornemmer, at butikkerne har være tilfredse med julehandlen, som cirka har ligget på samme niveau som sidste år.
”Jeg har nu haft Tøjeksperten i knap et år, og jeg oplever, at byens borgere er flinke til at handle lokalt. Ved årets afslutning kan jeg se, at butikkens budget vil kunne overholdes. Jeg er meget glad for den støtte, kunderne har vist mig,” udtaler Thomas Olsen fra Tøjeksperten Thomas.
Julespillet betyder ifølge formanden meget for julehandlen. Flere venter med at købe julegaver, indtil julespillet er kommet i gang.
Visioner for 2019 for byens butikker er ifølge Thomas Olsen stadig at få gang i alle de tomme forretninger, så Centret får mere liv. Kommunen vil i 2019 nedsætte et midtbyudvalg, som skal arbejde med udvikling og forskønnelse af centrum. Mange håber på, at det kan blive mere attraktivt at leje en af de tomme butikslokaler i Centret, så der kan ske en udvikling af byen og ikke det modsatte.

Ultimate Web