Julefrokost i Hjallerup Idrætscenter

NYT_FOTO_nr1hit0436.jpg
22-08-2023

Hjallerups Store Julefrokost i Hjallerup Idrætscenter - Kom til julefrokost lørdag den 18. november 2023.

Vi vil gerne møde jer som firma, forretning, personaleforening, kollegaer o.s.v. til Hjallerups Store Julefrokost. Vi byder alle velkommen – det gælder også andre selskaber som naboer, venner, foreninger samt enlige og par m.m. Vi sørger for lækker julebuffet med god mad med alle de kendte retter, flot bar, drikkevarer, drinkskort, hyggeligt personale – og ikke mindst god musik hele aftenen og mulighed for dans, lyder det fra teamet bag julefrokosten, Hjallerup Idrætsforening og Hjallerup Idrætscenter.

Hallen og baren bliver flot pyntet op i ”juledress” og med hyggebelysning, som virker indbydende for enhver julesjæl. Den lækre Julebuffet leveres fra Møllehuset i Asaa med noget for enhver smag.

NO. 1 HITS samt DJ leverer musikken non stop hele aftenen.

Der er nu åbnet for billetsalget i Hjallerup hos butikkerne Bodil O og Tøjeksperten Thomas. Desuden kan der købes billetter ved Hjallerup Idrætscenter. Se også annoncen her i avisen.

Der kan desuden laves firmaaftale med bestilling af drikkevarer på forhånd hos Hjallerup Idrætscenter.

Julefrokosten arrangeres af Hjallerup Idrætsforening i samarbejde med Hjallerup Idrætscenter. Det betyder at dele af overskuddet fra festen går til aktiviteter for børn og unge i Hjallerup Idrætsforening.

 

ν

Ultimate Web