Jubilæumskoncerten med Hjallerup Kirkes Gospelkor blev en kæmpe succes

gospel1.jpg
  • gospel1.jpg
  • gospel.jpg
13-02-2023

Dørene til salen i Hjallerup Kulturhus blev åbnet 30 minutter før, Gospelkoret skulle afholde 5-års Jubilæumskoncert, og synet, der mødte koristerne, var en lang kø af folk, som stod og ventede på at komme ind - en kø, der strakte sig helt ud på gaden.

- Sikke en flot opbakning, det havde vi ikke turde drømme om, sagde korleder Pernille Axelsen indledningsvis til publikum.

Præsterne Marie Kirketerp & Ivana Høgagard bød velkommen til de fremmødte og fortalte lignelsen om det lille frø, som var blevet plantet i etableringsfasen af Hjallerup Kirkes Gospelkor tilbage for 5 år siden. Det var nu blevet til et stort, solidt og stærkt træ - et stærkt fællesskab, bestående af 30 korister, som torsdag efter torsdag møder ind i Kirkehuset og deler glæden ved at synge sammen og bevæge sig til rytmisk musik.

Publikum var veloplagte og begejstrede for koncerten. De kvitterede med masser af klapsalver og godt humør.

- Vi ønsker meget at være et folkeligt kor, som I kan spejle jer i, og netop derfor har vi sammensat repertoiret ud fra jeres ønsker og forslag, som netop har været tilfældet på korets FACEBOOK-side, fortæller korleder Pernille Axelsen.

Ud over publikumsfavoritter som ABBA-medley kunne man blandt andet opleve: Bridge Over Troubled Water, Circle of Life, En kort, en lang, Stand by Me samt People Need Love, som blev gennemført som fællessang. Det festklædte kor og bandet fremførte sangene sikkert med vellyd. Koret og solister udviste et godt overskud med plads til både smil og vuggende kor-bevægelse på den festpyntede scene.

Afslutningsvis med stående bifald takkede Pernille Axelsen Hjallerup Menighedsråd og kollegerne fra Hjallerup Kirke for opbakning. Endvidere takkede hun det velspillende band og Hjallerup SAMVIRKE for støtte til videoproduktion.

 

Ultimate Web