Johnny Sort holder foredrag i Hjallerup Kulturhus

johnny.jpg
26-08-2019
Det bliver et spændende og tankevækkende foredrag at høre Johnny Sort fortælle om sit liv, som blev totalt forandret den dag, han mistede sin ene arm i en ulykke.
”Jeg har set døden i øjnene, mistet min arm, er ramt af kroniske smerter, men har fundet den sundeste og sjoveste medicin i foreningslivet og fællesskabet,” fortæller Johnny Sort, der i sit foredrag vil komme ind på vigtigheden af social identitet, et godt fællesskab og endvidere, hvor vigtigt det er at skaffe plads til alle i samfundet.
Nye undersøgelser i Danmark viser netop, at Danmark ligger helt i bund i EU, når det handler om at integrere mennesker med funktionsnedsættelser i foreningsfællesskabet.
Det problem vil Johnny også sætte fokus på i sit foredrag.
”Vi kender alle nogen, der er gået i stå i livet, og kender mennesker, der sidder alene. Vi må gøre en forskel for disse mennesker,” udtaler Johnny Sort afsluttende.
Foredraget med Johnny Sort er for alle interesserede, men er også et oplæg for Kirkens Studiekreds, der mødes den første torsdag i hver måned for at diskutere forskellige livstemaer.
Studiekredsen starter den 5. september med spisning klokken 18, og derefter er programmet at høre Johnny Sort fortælle om sit liv. Studiekredsen første tema handler netop om mod, som der arbejdes videre med den 3. oktober. Vinterens program for Kirkens Studiekreds kan findes i Kirkebladet eller Kirkens hjemmeside.
Ultimate Web