Johnni Olesen må så absolut være Årets Nordjyde

333333.jpg
28-09-2020

Det er et spørgsmål, om Julemærkehjemmet i Hobro havde kunnet eksistere, hvis ikke Johnni havde samlet penge ind til det. Utallige er de arrangementer, som han sammen med sine hjælpere har organiseret, og hvis eneste formål har været at samle penge ind til Julemærkehjemmet.
De to arrangementer, som presser sig mest på, er svømmemarathon Vendsyssel Rundt 2020 og det årlige arrangement i Hjallerup Idrætscenter, 24 timer i Hjallerup. Det sidstnævnte tiltrækker i februar hvert år en fantastisk masse aktive deltagere og tilskuere, som i løbet af 24 timer udøver forskellige discipliner, som er sponserede, således at der samles et betragteligt beløb ind. I år blev det til imponerende 333.333 kr.
Denne sommer sprang han bogstaveligt ud på det dybe vand og gennemførte en svømmemarathon med titlen Vendsyssel Rundt 2020. Den gik ud på at svømme hele vejen rundt om Vendsyssel i forskellige etaper. Det var lidt af en pragtpræstation Johnni dermed gennemførte, og det gav en sponsorindtægt på 175.000 kr. Det resulterer i, at Julemærkehjemmet får en helt ny bus.
I alt har Johnni og hans hjælpere indtil nu indsamlet 977.000 kr. til den velgørende institution Julemærkehjemmet i Hobro, og det er de selvfølgelig vildt begejstrede for dernede.
Derfor vil det være naturligt, at Johnni Olesen tildeles prisen som Årets Nordjyde. Det er arrangeret på den måde, at man kan deltage i en afstemning, som løber torsdag den 1. oktober fra kl. 19 til kl. 21. Man skal sende en sms til 1231 med teksten TV2N efterfulgt af nummeret på den kandidat, man vil stemme på. Det vil altså sige, at hvis man vil stemme på Johnni Olesen, så skal man skrive TV2N 5.

 

Ultimate Web