Johnni har nu svømmet over 200 km

30_johnny.jpg
20-07-2020

Der har været modstrøm indtil nu, hvor Johnni er nået til og med 18. etape. Den værste etape var den 8., som gik fra Malle Strand ved Sennels nord for Thisted og til Søbadet i Thisted. Der var 2-3 meter høje bølger og strid modvind fra vest. Som medsvømmer på den tur havde han Emilie Hundahl Graversen fra Sennels, som svømmer til daglig i Thisted Svømmeklub. Hun fuldførte etapen på de 9 km. ”Godt gået, da det også var første gang, hun svømmede i åbent vand”, var Johnnis kommentar.

 

Johnni fortæller generelt om turen: ”Vejret har bestemt ikke vist sig fra den pæne side, selvom det er sommer. Men vejret har givet motivation, det er nemlig bare noget, der skal besejres. Det har tværtimod været en dejlig oplevelse, at jeg har mødt SÅ mange dejlige og positive mennesker, som har tilbudt hjælp i form af overnatning, forplejning og praktisk hjælp på land og vand.”

 

Johnni siger om fremtiden: ”Nu er Limfjorden ”besejret” og jeg har påbegyndt etaperne i Vesterhavet, hvor jeg startede 14. juli på Agger Tange ved Thyborøn Kanal. Etapen her var på 8,5 km og jeg havde svømmeselskab af Jesper Buch fra Føns Havbane. Etapen tog 3 timer.”

 

”Nu ser jeg frem til at skulle svømme op ad Vestkysten, og alle er velkomne til at følge mig der,” siger Johnni Olesen. ”Jeg hopper altid i vandet kl. 10 hver dag og alt efter etapernes længde går jeg på land igen mellem kl. 14 og 16. Men kig efter beachflagene. Det vil ikke vare længe, før jeg kan begynde at ser ”mit eget pastorat”, når jeg kommer lidt længere op ad Vestkysten.”

 

Har man lyst til at følge Johnni kan man gå ind på facebooksiden ”Vendsyssel Rundt 2020”, hvor man kan følge et link allerøverst på siden.

Ultimate Web