Hvem skal have Rotarys Erhvervspris?

IMG_7266.jpg
31-03-2023
Præsidenten for Dronninglund Rotary Klub Finn Krogsgaard vil den 17. april på Dronninglund Efterskole overrække klubbens erhvervspris til den lokale virksomhed eller erhvervsleder i Dronninglund Rotary Klubs lokalområde (tidligere Dronninglund og Hals kommuner), som den nedsatte priskomité har fundet frem til blandt indstillingerne. Prisen gives for en særlig initiativrig og dynamisk erhvervsind-sats, hvor virksomheden/erhvervslederen har gjort en forskel i lokalsamfundet og er en succeshisto-rie inden for et eller flere af disse områder: vækst, uddannelse af elever, socialt ansvar og miljøansvar.
 
Efter velkomsten vil Jan Larsen, direktør for Aalborg Håndbold, give sin opskrift på succes i erhvervs- og sportslivet.
 
Inden selve overrækkelsen af prisen, der består af et diplom og et kunstværk, vil kunstneren bag pri-sen Jette Abildgaard introducere kunstværket og tankerne bag det.
 
Rotary er et lokalt og globalt netværk, som har til formål at opmuntre til at tjene andre. Rotarys medlemmer er erhvervsfolk, ledere og selvstændige, der ønsker at udvikle deres kompetencer på tværs af faggrænser og generationer med udgangspunkt i Rotarys 5 kerneværdier: Fællesskab, Integritet, Mangfoldighed, Service og Lederskab.
Ultimate Web