Hjalmer samlede alle unge som gamle

hjalmer.jpg
25-11-2019

Omkring halvdelen af publikum havde valgt at starte aftenen med lækker mexicansk buffet med tortilla, tacos, nachos og alverdens fyld dertil. Efter spisning ankom de resterende publikummer.  
Publikum var en blandet skare af unge og ældre.  Salen, hvor koncerten skulle finde sted, blev hurtigt tæt pakket, og alle 320 fandt sig et sæde. Hjalmers setup var meget ydmygt, og han havde kun et enkelt bandmedlem med til koncerten, og det gjorde koncerten mere intim, og man fik en bedre fornemmelse af Hjalmers egne kompetencer. Anmeldere har før skrevet, at Hjalmer udelukkende bliver holdt oppe af et kompetent band, men med denne nye turné beviser han, at han sagtens kan selv.
Imellem hver sang fortalte Hjalmer Larsen en kort anekdote om, hvad sangene hver især betød for ham, hvilket var med til at gøre koncerten mere personlig, og man lærte kunstneren bedre at kende. Enkelte af hans sange blev leveret i versioner, som kun ville blive ‘spillet på denne turné og ingen andre steder’, forsikrede han.
Hjalmer var meget imødekommende overfor sine fans og tilbød autografer efter koncerten. Der formede sig hurtigt en lang kø, da der var mange, der gerne ville op og snakke med den unge mand.
Hjalmers musik har vist sig at appellere til mennesker i alle aldre. Det kunne man også se i Hjallerup Musikforening, hvor et blandet publikum kunne forlade salen med store smil. Hjallerup Musikforening kunne ånde lettet op over en vellykket aften.  
Næste koncert med musikforeningen er julekoncerten med Kim Sjøgren d. 6. december og der er stadig mulighed for at købe billet. Kroen serverer lækker julemad.

 

Ultimate Web