Hjallerup Samvirke skal have ny formand

peter.jpg
22-11-2021

Peter Jensen udtaler:
- Jeg har været med i snart 20 år – hvoraf jeg har haft formandsposten de sidste fem år.
Det har været en fantastisk rejse. Det har været en tid, hvor vi har rykket os, Markedet, som er vores fødekæde, har udviklet sig og fulgt med tiden, Markedet er et hit og vil altid være det. Der har næsten konstant været projekter på programmet, som har været til stor gavn for byens udvikling – blandt andet kan nævnes: Vi har bygget hal 2 på Markedspladsen, som danner rammen om vores køkkenproduktion og personalevelfærd ved markedet, Ungdomshuset i Præstevænget, Præstevænget 4, som danner rammen for vores Grønne Pige Spejdere, på Markedspladsen, her har vi investeret i infrastrukturen, således at forsyningssikkerheden er i top - el, vand, kloak – to nye udendørs Ridestadions har set dagens lys, en Sø, EKKO parken er skudt op, og der kan nævnes meget meget mere.
Vores foreningsliv er i topform her i byen, hvilket kan tilskrives den ånd, vi har, det sammenhold, vi skaber på tværs af foreningerne gennem vort frivillige arbejde, som vi alle får ind med modermælken gennem vort virke på Hjallerup Marked. Og dem, som ikke får det ind med modermælken, får det gennem netværk med naboer, foreningslivet og bekendte.
I perioden 2011-2015 var jeg ligeledes medlem af markedsudvalget, en kæmpe oplevelse at være en del af. Jeg har således prøvet ikke bare det meste, men det hele – været dér, hvor de tunge beslutninger træffes, men også i maskinrummet sammen med en masse dejlige mennesker – hvor vi gennem hårdt arbejde har skabt en masse succeser.
Når en person ønsker at trække sig, er det sjældent, at timingen er belejligt – men for mit vedkommende har jeg fundet, at nu er tiden moden, efter næsten 20 år kan jeg godt være bekendt at sende stafetten videre – og det næste er, at jeg har svært ved at passe opgaven, set i relation til mit erhvervsmæssige job.
Jeg fik nyt job kort før sommerferien i år, et job, hvor jeg har hele Skandinavien som arbejdsplads – i snit har jeg en til to rejsedage om ugen på de Skandinaviske motorveje. Jeg ser mig ikke i stand til at kunne udfylde rollen hverken som bestyrelsesmedlem eller formand.
Sluttelig har jeg et vigtigt budskab til jer kommende bestyrelsesmedlemmer/kandidater – vær ikke bange for at træde ind i opgaven, det er et kæmpe privilegium at være en del af, det giver én en kæmpe livserfaring og stolthed, som man kan tage med sig på sit CV.

 

Ultimate Web