Hjallerup Handels- og Erhvervsforening gør status over Corona-perioden

Handelstands.png
15-06-2020

Formanden for Hjallerup Handels- og Erhvervsforening Rikke Mersholm udtaler:
”Vi må jo nok sige, det har været en meget surrealistisk periode, vi har været igennem, og ingen af os vidste, hvad vi skulle gribe og gøre i med den nye situation.
Jeg har den sidste tid tænkt meget over ”Hvad talte vi egentlig om før den 9. marts”?
Nu er vi ved at komme i gang igen, og det ser gudskelov ud som, at de sidste butikker, vi har i Hjallerup, har overlevet. Når det er lykkedes, kan vi overleve meget. Men vi kan ikke gøre det, uden kundernes hjælp. Det har aldrig været så vigtigt som nu, at vores borgere husker at handle lokalt i det omfang, det nu er muligt.
Jeg har lige sendt et brev ud til alle vores medlemmer og meddelt, at kontingentet for første halvår er droppet, og at flere arrangementer er aflyst. Vi vil derimod prøve at fastholde Frivillighedsdagen den 25. september og arrangementet op til jul Christmas by Night.
Intet er så skidt, det ikke er godt for noget. Vi er jo også begyndt at høre positive historier, som nedlukningen har ført med sig. Naturen har det bedre, for tidligt fødte børn er faldet med 90%, unge mennesker med forskellige diagnoser er blomstret op, og jeg er sikker på, der er flere af de gode historier.
Vi skal se fremad og styrke den fælles ånd, som vi jo er kendt for i Hjallerup, og som mange misunder os.
Vi glæder os til at se nye som gamle kunder i vores butikker igen, og husk, der findes ikke bedre service end den, I får i de små selvstændige butikker her i byen. Vi er alle afhængige af hinanden, enten det så er foreninger, der kommer for at spørge om sponsorater, eller det er fastholdelse af de gode huspriser, arbejde til håndværkere og ikke mindst hjælp til byens ældre, der har svært ved at komme rundt,” slutter formanden Rikke Mersholm med et gensyn i butikkerne i Hjallerup.

 

Ultimate Web