Hjallerup Børnehave har julepyntet Kino

kino_juletrae.jpg
02-12-2019

Hjælpsomhed, taknemmelighed og omverdensforståelse er fokusord i Hjallerup Børnehave.
”Vi vil gerne, at børnene skal lære at hjælpe hinanden og vise taknemmelighed, når de modtager en gave som nu popcorn og se julefilmen ”Venskabsbyen”. De skal endvidere lære deres by at kende, en by, som vi alle er stolte af og i fællesskab skal værne om. Børnene er gået meget op i at lave julepyntet til Hjallerup Kino. De har lavet julepyntet på deres egne præmisser. Det er blevet til nissehuer, hjerter, stjerner og flotte perleplader. De har hygget sig med det og har glædet sig til at hænge det op,” fortæller leder af Hjallerup Børnehave Kit Hartmann.
Det er første gang, at Kino er julepyntet på den måde. Ifølge Irma Jørgensen, som er en af de frivillige i Kino, vil Kino deltage i Christmas by Night og være vært med popcorn og trailershow.
I denne juletid har børnehaven mange aktiviteter. De skal deltage i alle børnehavernes, dagplejernes og børnepassernes store julefest i hallen den 7. december, hvor Michael Bak kommer og spiller og underholder.
Børnehaven skal den 1. december ud at finde julemanden, og de har for nylig indspillet en sang, som Lisbeth Toft Pedersen fra Børnehaven har skrevet. Denne sang vil blive flittigt brugt i børnehaven fremover.

 

Ultimate Web