Hjallerup Bibelcamping i uge 30

bibelcamping.jpg
18-07-2022
Bibelcampingen, som i år kan fejre 10-års jubilæum på Markedspladsen i Hjallerup, vil i løbet af uge 30 blive fejret på forskellig måde. Ugen igennem vil der være et stort program for alle aldre. Hjallerups borgere er velkomne ifølge lejrledelsen til at deltage i mange af arrangementerne.
 
På Hjallerup Bibelcamping glæder lejrledelsen sig til at kunne afvikle et arrangement uden restriktioner. Efter et par somre, hvor alt har været anderledes, ser man rigtig meget frem til ikke at skulle forholde sig til, hvor mange der må være på pladsen. Det betyder også, at pladsen er åben for alle, der vil på besøg, om det så er langvejsfra eller lokale fra Hjallerup. Alle er velkomne til alle arrangementer – for eksempel gudstjeneste søndag eftermiddag, foredrag om eftermiddagen og samlinger formiddag og aften for alle aldre og til at bruge lejrens faciliteter såsom hoppeborge, forskelligt legeudstyr, volleyballbaner, discgolfbane med mere. Alle besøg er gratis. Programmet kan ses på hjemmesiden, hjallerupbibelcamping.dk eller i appen, som kan findes på nettet.
 
I 10 år har det ifølge ledelsen været en glæde og velsignelse at kunne arrangere bibelcamping i Hjallerup.
De sidste tre år før coronaen har der været samlet mere end 2.000 mennesker til fællesskab, koncerter, caféhygge og mange gode anledninger til at dele tro og liv med hinanden.
 
– I år vil vi markere Hjallerup Bibelcampings 10-års jubilæum. Vi har været på pladsen siden 2012, og vi inviterer især onsdag den 27/7 til markering af de 10 gode år med markedsdag og events om eftermiddagen og en fejring i ”storhytten” (det store telt) for hele familien om aftenen. Vi er enormt glade for at afholde vores arrangement i Hjallerup og sætter stor pris på det positive møde og samarbejde, vi oplever med alle fra byen, fortæller Andreas Kildahl Fibiger, som er en af lederne på Bibelcampingen.
 
Der er altid nye tiltag under opsejling på Hjallerup Bibelcamping. Et af tiltagene i år er, at en gruppe frivillige har lavet en camp for Ukrainere i forbindelse med Hjallerup Bibelcamping. Mange af Ukrainerne vil rigtig gerne mødes med andre fra deres krigsramte land og med danskere.
 
– Vi håber en uge sammen kan blive til stor opmuntring og glæde for både ukrainere og danskere.
– Visionen for Hjallerup Bibelcamping er at skabe en mangfoldig, kreativ og udfordrende Bibelcamping for hele landet, hvor deltagerne inspireres til hverdagsliv med troen på Jesus, slutter lejrledelsen.
Ultimate Web