Hjallerup Bibelcamping fejrede 10-års jubilæum

pladsen.jpg
  • pladsen.jpg
  • P_20220726_102238.jpg
  • Indsamlingsloeb.jpg
  • fodbold.jpg
01-08-2022

Efter en uges fællesskab i uge 30 uden restriktioner var der i lørdags opbrud for de mange familier, der havde deltaget i Hjallerup Bibelcamping, som Indre Mission har stået for. Mange nye venskaber var blevet skabt, og for mange af deltagerne var det et gensyn efter to års pause på grund af Corona. Ifølge lejrledelsen har det været en fantastisk uge med deltagere, som har nydt ferien med de mange aktiviteter og ikke mindst for mange et gensyn med venner og bekendte fra tidligere år. For adskillige deltagere var det et gensyn gennem 10 år.
”Vi har haft en fantastisk uge med god tilslutning og mange besøgende. Deltagerantallet har været omkring 1.600 i år. Det er vi meget tilfredse med. Mange har deltaget i vores møder og seminarer for de voksne. De unge og børnene har også haft mange tilbud, som flittigt blev brugt.
I onsdags fejrede vi 10-års jubilæet med børneløb, skattejagt og besøg af alpacaer, som børnene kunne gå tur med.
Om aftenen var der indbudt til stormøde, hvor vi blandt andet så tilbage på de ti år i Hjallerup. Aftenen bød også på en overraskelse, idet faldskærmsudspringere landede med både det danske og det ukrainske flag,” fortæller lejrchefen Andreas Fibiger og fortsætter:
”Torsdag aften var der indbudt til koncert med norske Eric Tryland, et arrangement, som især var tiltænkt de unge deltagere.
Selve oprydningen lørdag, hvor flere hundrede frivillige meldte sig, var en sand fornøjelse. Igennem ugen har rigtig mange frivillige gjort et stort arbejde for at få det hele til at hænge sammen,” slutter Andreas Fibiger. Mange har allerede planlagt deres ferie til næste år, så de kan deltage igen.

 

 

Ultimate Web