Hjallerup Bibelcamping aflyst i år – kan opleves på SKY

bibelcamping.png
29-06-2020

Mange mennesker, unge som ældre, havde glædet sig til igen at besøge Hjallerup Bibelcamping. På grund af Corona-krisen er det ikke en mulighed i år.
”Vi kunne godt have lavet et satellitfællesskab på Markedspladsen, men det vil være for besværligt at opstille de nødvendige faciliteter og også blive for dyrt. Derfor benytter vi landets campingpladser og laver små satellitfællesskaber dér. Der bliver blandt andet et på Asaa Camping,” oplyser formanden for ledelsesgruppen i Hjallerup Bibelcamping missionær Andreas Kildahl Fibiger fra Aalborg.
Udsendelserne online vil udgå fra Ceres Arenaen i Aarhus, hvor der oprettes et studie. Ifølge Andreas Fibiger er det et ambitiøst projekt, hvor det kvalitetsmæssigt bliver i top. Udsendelserne bliver af kortere varighed, end man normalt vil opleve møderne  på Markedspladsen, da koncentrationen foran en skærm er dårligere end en fysisk tilstedeværelse i et arrangement.
”Temaet for udsendelserne online i uge 31 er: ”Bare Jesus”, fortæller Andreas Fibiger og fortsætter:
”Netop dette tema stiller skarpt ind på det vigtigste i kristendommen og fortæller om den vigtigste person i verdenshistorien. Alle, der har lyst til at lytte og se med, kan finde links på Hjallerup Bibelcampings hjemmeside.”
Næste år 2021 skulle gerne ifølge formanden for Bibelcampingen blive et normalt år.
”Vi ved, at aflysningen i år har været en stor skuffelse for især mange børnefamilier, som har glædet sig til fællesskabet i en hel uge. Vi er allerede i gang med at udvikle indretningen på Markedspladsen og hele programmet for næste år. Vi håber på at se rigtig mange til næste års Bibelcamping på Markedspladsen i Hjallerup og opfordrer folk til i år at lytte med på de mange online udsendelser fra Arenaen i Aarhus. I år mødes vi i Skyen, næste år på Markedspladsen,” slutter formanden Andreas Kildahl Fibiger.

 

Ultimate Web