Gospelkoncert med konfirmanderne blev et stort hit

gospel.jpg
11-11-2019

En overfyldt kirke dannede rammen om en gospelkoncert, hvor årets konfirmander efter en dags workshop skulle fremvise deres kunnen i gospelsang med dans og rytmik. Mange forældre var mødt op for at høre deres børn synge gospel. Ingen blev skuffet, for konfirmanderne gjorde det så godt, at forældrene blev smittet af deres glade gospelsang og sang og dansede med. Ingen kunne sidde stille og bare lytte. Nej, alle skulle være med i sangglæden og rytmerne.
Gospelsangene blev vist på en projektor, så alle havde teksten. Der blev sunget mange kendte sange som: This little Light of mine, Oh Happy Day, Go, tell it on the Mountain og mange flere.
Flere af konfirmanderne sang solopartier. Fra bandet sang Andreas Hejslet, som spillede på guitar, solosangen Halleluja af Cohen. Den vakte stor begejstring. Bandet bestod desuden af Jens Ole Nielsen på trommer og David Gravgaard Hansen på bas. Joachim Hejslet gav den ikke for lidt på klaveret og ledede sangnumrene på professionel vis.
Det blev en aften, som forældrene og konfirmanderne sent vil glemme. Alle var begejstret og havde levet med i gospelsangene og rytmerne på bedste vis.
Der blev fokuseret på et tema - nemlig mørket, som præsterne i en dialog fremførte nogle tanker om.
Konfirmanderne havde pyntet kirken op med Guds-billeder, som skulle lyse op sammen med lanternerne i kirkens vinduer.
Det blev helt igennem en fantastisk koncert, hvor stemningen var i top både blandt de 70 konfirmander og deres forældre og øvrige koncertgængere.
En workshop om dagen med afsluttende koncert om aftenen er gennem årene blevet en rigtig god tradition, som alle sætter pris på.

 

Ultimate Web