Golfens Dag – Kom og find din nye kærlighed

FC28-011.jpg
15-04-2019
Det kan godt være, at du går hen og bliver lidt sur og overvejer at slå op, når den lille bold ikke vil, som du vil. Men når du først får det lært, er det faktisk ikke særlig svært - at blive lidt lun på det der golf.
Golf er hygge, golf er socialt samvær og så er det oveni købet sundt. Den helt store bonus er, at du kan begynde at gå ture med din nye kærlighed, uanset om du er fem eller 75 år. Golf har ingen start- eller udløbsdato, og det er det, vi kalder livslang kærlighed.
Så kom ud og spil med søndag 28. april, når Dronninglund Golfklub holder åbent hus for alle, der har lyst til at udforske golfspillet. Kom forbi til en uforpligtende introduktion til golfspillet og prøv kræfter med køller, jern og bold. Få en snak med nogle af de mennesker, som allerede har forelsket sig i golfsporten - og find ud af, om det kunne være noget for dig.
På selve dagen vil der i Dronninglund Golfklub være mulighed for at få instruktion af vores træner og derefter spille på Par3-banen med vejledning. Til sidst samles vi i klubhuset til en bid mad og hyggesnak. Første hold starter kl. 10 og andet hold kl. 12. Golfens Dag er GRATIS for alle besøgende. Det eneste du skal medbringe er godt humør, tøj og sko til vejret.
Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre.
Ultimate Web