Generalforsamling i Hjallerup Musikforening

sparnord_charlotte_2.jpg
27-03-2023
Bestyrelsen stod derfor umiddelbart inden sæsonstart uden spillested. Heldigvis stod det hurtigt klart, at Hjallerup Kulturhus kunne blive foreningens fremtidige spillested, og formanden kunne fortælle, at det  netop var Hjallerup Kulturhus, som oprindelig var tænkt som foreningen spillested, da foreningen blev etableret tilbage i 2006. Af forskellige årsager blev det som bekendt ikke sådan, men nu efter 17 år er cirklen, ifølge Charlotte Hove, ligesom sluttet.
 
– Hjallerup Kulturhus er et fantastisk sted at afvikle koncerter, og bestyrelsen oplever stor tilfredshed blandt både gæster og kunstnere. Det giver bl.a. mulighed for selv at kunne sætte sit præg på pladsreserveringer og salg af drikkevarer, fortsatte Charlotte Hove sin beretning.
 
Formanden sendte ligeledes en stor tak til de mange sponsorere, der er med til at sikre, at der fortsat kan bookes nogle store danske kunstnere til glæde for foreningens mange gæster.
Ligeledes modtog foreningens faste crew en stor tak fra formanden. Crewet, der består af 4 stabile lyd- og lysfolk bruger frivilligt mange timer både før, under og efter koncerterne, og den store indsats er meget afgørende for, at økonomien fortsat ser fornuftig ud efter Coronaperioden, hvor det har været svært at være et lille spillested.
 
Kasserer Johannes Hove Jensen fremlagde årets regnskab, der bød på et mindre underskud på 10.000 kr. Post Corona og den stigende inflation har betydet et lavere salg af billetter og til trods for støtte fra både Hjallerup Samvirke og Spar Nord, måtte foreningens altså acceptere det beskedne underskud.
 
Der var genvalg til Karin Vad og Henrik Mikkelsen. Jens Frilev takkede af efter 4 år i bestyrelsen. I stedet blev Ulla Lerckenfeld valgt ind for de næste 2 år.
 
Slutteligt kunne Charlotte Hove takke forsamlingen for flot fremmøde, tage imod de konstruktive kommentarer og roser fra medlemmerne for derefter at byde velkommen til tapasanretning fra ”Ny Standard” og efterfølgende koncert med bandet Fætters.
Ultimate Web